Kvalitet

Vi har styr på sporbarheden
Certifikater

Siden 2003 har vi været certificeret, hvor fødevaresikkerheden har været i højsæde – først efter DS3027:2002, i 2006 opgraderede vi til ISO22000:2005 – og i 2015 tog vi det sidste skridt op – så vi nu har en GFSI certificering – FSSC22000. (se certifikat her)

Vore leverandører godkendes efter vore krav om dokumentation, kvalitet, certificering og leveringsikkerhed. Års samhandel gør, at de kan honorere vores krav, så vi altid har fokus på at sikre produkterne.

Råvarerne hentes fra meget forskellige egne af verden. Indien, Indonesien, Sri Lanka og Vietnam er de væsentligste leverandører af krydderier som peber, kanel, kardemomme og nelliker.

Vores garanti af kvalitet fra råvarer til færdigvarer – er overholdelse af vores kvalitetspolitik. Startende fra råvarerne kommer i huset, hvor den første kontrol begynder – og sporbarhed starter. Undervejs i vores fabrikker foregår der løbende kontrol af produkterne – og til slut bliver produkterne kontrolleret og mærket, så sporbarhed ud til kunden sikres.

Alle analyser (mikrobiologiske, kemiske og fysiske) udføres alle på ekstern ISO 17025 certificeret laboratorium, og alle analyser er akkrediteret.

Skulle der mod forventning være reklamationer på vore produkter eller leverancer, behandles de hurtigt og effektivt – og med fokus på at gøre besværet minimalt.

Med vores produkter følger altid fyldestgørende dokumentation – datablade (se eksempel her)

Kvalitet = sporbarhed og fødevaresikkerhed

Certifikater