Efter et Trend-event i 2015 blev vores risteri en realitet – vores Inspirator & Trendsætter udfordrede os på, at krydderier og urter kunne trænge til et løft af smag og aroma. Og efter et par hovedbrud og testkørsler blev Roast Spice™ født.
At riste krydderier er ikke en særlig brugt teknik, men alle kokke kender tricket – og BRUGER DET!
Vi rister nænsomt vores krydderier – både hele, granulat og pulver.
Smag og aroma afgives under ristning – og nærmest magisk ”vækkes” aromaerne i krydderier til live – til stor gavn for kunder og deres færdigvarer.
Tiden er en afgørende faktor i ristningen – hele og større granulater af krydderier og urter tåler længere tids ristning end pulvere – men smagsoplevelsen er den samme, mere aromatisk.
Værdien af at anvende Roast Spice produkter:
Vi fremelsker aroma
Vi intensiverer en dyb smag
Vi reducerer kimtallene – til øget holdbarhed i færdigvarer
Vi giver merværdi til dit slutprodukt
Batchspecifik pakkede krydderier, urter og blandinger heraf – selvfølgelig også ØKOLOGISKE
Vi står inde for disse
bakteriologiske grænser
Total kim max 30.000/g
Skimmel max 100/g
E. coli max 10/g
Salmonella neg. I 25/g
Gær max 100/g
Coliforme max 10/g
S. Aureus max 10/g
Listeria neg. I 25/g