I 1999 blev Tech Spice ® udviklet.
Ønsket var at forædle krydderierne yderligere og udvikle en unik proces, hvor smag og udseende blev bevaret. Men samtidig at krydderiernes mikrobiologi blev reduceret til et lavere niveau, som gav en forlængelse af holdbarhed i forhold til ubehandlede krydderier.
Vores unikke Tech Spice behandling gør ydermere krydderier enzymneutrale, så de ikke påvirker stabilisatorer og konsistensmidler.
Krydderierne Tech Spice behandles individuelt, og indgår i stort sortiment af krydderiblandinger til både visuel ”pynt” og smag.
Gevinsten ved anvendelse af Tech Spice produkter:
Øget holdbarhed af dine færdigvarer
Total kim max. 30.000/g
Gør krydderier & urter enzymneutrale
Batchspecifikke pakkede krydderier, urter og blandinger heraf
Vi står inde for disse
bakteriologiske grænser
Total kim max 30.000/g
Skimmel max 100/g
E. coli max 10/g
Salmonella neg. I 25/g
Gær max 100/g
Coliforme max 10/g
S. Aureus max 10/g
Listeria neg. I 25/g